szerző:
hvg.hu

A volt magyar szövetségi kapitány német lapértesülések szerint egyre közelebb az 1. FC Köln csapatához.

A Nemzeti Sport arról ír, hogy a német sereghajtó december elején bontotta fel a szerződését PeterStögerrel, azóta megbízottként a korábban az utánpótlásnál tevékenykedő Stefan Ruthenbeck irányítja a csapatot, ám a klub nem vele képzeli el a jövőt.

Az NS szerint a Kölner Stadt-Anzeiger három jelölt nevét dobta be, Markus Anfang, Jos Luhukay vagy Bernd Storck a befutó. A lap szerint a jelenleg a Holstein Kielnél dirigáló Anfang tűnik a legesélyesebbnek. A Köln 16 forduló után mindössze három pontjával az utolsó.

Storckot a gyenge vb-selejtezős szereplés után menesztették, hivatalosan közös megegyezéssel távozott. Csányi Sándor azt mondta a távozás után, a szerződés felbontásának nincs külön költsége, ezért a távozó szövetségi kapitány csak a hónap végéig járó díjazását kapja meg a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!