szerző:
hvg.hu

A volt magyar szövetségi kapitány német lapértesülések szerint egyre közelebb az 1. FC Köln csapatához.

A Nemzeti Sport arról ír, hogy a német sereghajtó december elején bontotta fel a szerződését PeterStögerrel, azóta megbízottként a korábban az utánpótlásnál tevékenykedő Stefan Ruthenbeck irányítja a csapatot, ám a klub nem vele képzeli el a jövőt.

Az NS szerint a Kölner Stadt-Anzeiger három jelölt nevét dobta be, Markus Anfang, Jos Luhukay vagy Bernd Storck a befutó. A lap szerint a jelenleg a Holstein Kielnél dirigáló Anfang tűnik a legesélyesebbnek. A Köln 16 forduló után mindössze három pontjával az utolsó.

Storckot a gyenge vb-selejtezős szereplés után menesztették, hivatalosan közös megegyezéssel távozott. Csányi Sándor azt mondta a távozás után, a szerződés felbontásának nincs külön költsége, ezért a távozó szövetségi kapitány csak a hónap végéig járó díjazását kapja meg a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!