szerző:
hvg.hu

A Pogon Szczecin hivatalosan is bejelentette, hogy a magyar válogatott labdarúgó kereshet magának új csapatot.

A klub honlapján megjelentek szerint átadólistára tették Gyurcsót, ami azt jelenti, hogy szabadon kereshet új csapatot magának. Ezzel együtt nem valószínű, hogy ingyen elengednék őt, hiszen élő szerződése van a klubbal. Gyurcsóval az volt edzője baja, hogy nehezen alkalmazkodott.

Ő nem tud rajtunk jelenleg segíteni. Ez nem csak miatta van, hanem a játékrendszer miatt is, amit alkalmazok. Ő egy nagyon gyors és jó játékos, aki egy az egyben kifejezetten jó. Tapasztalt futballista, aki viszont nehezen alkalmazkodik azokhoz a dolgokhoz, amit ebben a rendszerben elképzelek. Januártól lesz idő arra, hogy folytassuk a munkát – mondta korábban edzője.

Mate Tsintsadze útjába sem állnak, és szintén szeretnék lerövidíteni Dariusz Formella kölcsönszerződését.

(Csakfoci)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!