szerző:
hvg.hu

A katalán sztárcsapat Neymar távozása óta szeretné leigazolni a brazilt a Liverpool csapatától, a nyáron hiába próbálkoztak, de lehet, hogy a téli átigazolási időszakban nyélbe ütik az üzletet.

A 26 éves Philippe Coutinho egyre közelebb a Barcelonához, a katalánok állítják, a játékos már nagyon szívesen pályára lépne a Camp Nou gyepén, a csapat ügyeiben jól értesült Mundo Deportivo szerint már az árban is megegyezett a két csapat, 110 millió euró fixen üti az angolok kezét, de ez a bónuszokkal akár plusz 40, vagyis összesen 150 millió euró is lehet.

(Mundo Deportivo)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!