szerző:
hvg.hu

A klub is elismerte a hírt.

Súlyos beteg Joseph Paintsil, a Ferencváros játékosa – értesült a csakfoci.hu. A ghánai labdarúgó maláriás, hazájában kórházban is járt január elején. Befeküdnie ugyan nem kellett, de gyógyszereket kapott, és ágynyugalmat javasoltak neki.

A hírt az FTC vezetője is megerősítette.

"Valóban, hozzánk is eljutott a ghánai kórház írásos diagnózisa, hogy tehetséges, fiatal játékosunk, aki tegnap az Év gólja díjat is elnyerte, súlyos, maláriás beteg. Többet érthetően nem szeretnék mondani, mindenesetre mihamarabbi gyógyulást kívánunk, orvosunk már felvette a kapcsolatot a ghánai kórházzal, minden segítséget megadunk" – nyilatkozta a lapnak Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

A labdarúgóért – akit ghánai klubjától kölcsönbe érkezett a Ferencvároshoz – a belga Genk is érdeklődik, a belgiumi hírek szerint már a megállapodás is megszületett az eladásáról. A napokban ugyanakkor a Fradi bejelentette, hogy Paintsil egyelőre náluk marad, mert életbe léptették a rá vonatkozó opciós hosszabbítást.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!