szerző:
hvg.hu

Semmi sem megy be, egyre nő a csapat hátránya: Marcelo szerint mintha egy süllyedő hajóban ülnének.

Nem bírt tovább, kifakadt Marcelo, a Real Madrid brazil sztárhátvédje, miután csapata 1-0-s vereséget szenvedett a Villarealtól Madridban, és a csapat már csak a negyedik a tabellán, 16 ponttal lemaradva az első Barcelona mögött. Marcelo szerint ez az egyik legrosszabb élemény, ami Madridban érte, ahol már 11 éve játszik. "Próbálunk jól játszani, megjáratni a labdát, gólokat rógni, de nem megy", panaszkodott a sajtónak. "Pontosan olyan a helyzet, ahogy kívülről látszik: mérgesek, szomorúak vagyunk, olyan érzés, mintha süllyednénk." A csapat edzője, Zinadine Zidane is azt mondja, jól játszanak, csak valahogy nem sikerül semmi. A Realnak a Villareal ellen 28 próbálkozásból nem sikerült a kapuba találnia, volt egy Ronaldo-féle kapufája is.

(BBC)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!