szerző:
hvg.hu

Nem mintha annyira érdekelne - kb. ezt válaszolta Bernard Tomic arra a felvetésre, hogy mi lesz most, hogy nem jutott be az Ausztrál Open főtáblájára.

Kiesett az utolsó selejtezőkörben, azaz nem jutott be az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság főtáblájára Bernard Tomic ausztrál teniszező. 2008 óta ez az első olyan AO, amelyen nem vesz részt. A világranglistán a jelenleg 142. teniszező szabadkártyát sem kapott. hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben? Tomic válasza elég mellbevágó: "Hazamegyek, számolom a pénzem". Tomicnak eddig csak a teniszből 5,3 millió dollárja jött össze, plusz a szponzori pénzek.

A régóta motivációs gondokkal küzdő Tomicnak nem ez volt az első elképesztően pimasz nyilatkozata, mondott már olyat is, hogy unatkozott a teniszmeccse alatt Wimbledonban, amiért meg is bírságolták, és az ütőszponzora is elküldte.

(BBC)

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!