szerző:
hvg.hu

Nem mintha annyira érdekelne - kb. ezt válaszolta Bernard Tomic arra a felvetésre, hogy mi lesz most, hogy nem jutott be az Ausztrál Open főtáblájára.

Kiesett az utolsó selejtezőkörben, azaz nem jutott be az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság főtáblájára Bernard Tomic ausztrál teniszező. 2008 óta ez az első olyan AO, amelyen nem vesz részt. A világranglistán a jelenleg 142. teniszező szabadkártyát sem kapott. hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben? Tomic válasza elég mellbevágó: "Hazamegyek, számolom a pénzem". Tomicnak eddig csak a teniszből 5,3 millió dollárja jött össze, plusz a szponzori pénzek.

A régóta motivációs gondokkal küzdő Tomicnak nem ez volt az első elképesztően pimasz nyilatkozata, mondott már olyat is, hogy unatkozott a teniszmeccse alatt Wimbledonban, amiért meg is bírságolták, és az ütőszponzora is elküldte.

(BBC)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!