szerző:
hvg.hu

A játékos ügynöke szerint a Ferencváros szerződésmódosítást követett el azzal, hogy figyelmen kívül hagyott egy fontos záradékot, amelyről korábban szóban már megegyeztek a felek.

Nem csendesülnek a Paintsil-ügy verte hullámok: a játékos ügynöke nemrég azt mondta egy helyi lapnak, hogy vele és ügyfelével is tiszteletlen volt a Fradi, most pedig azt, hogy a Ferencváros gyakorlatilag szerződésmódosítást követett el, kihasználva a nyári átigazolási időszak hajráját.

Emmanuel Gyasi szerint a Fradi nem épített bele a játékos szerződésébe egy fontos pontot, méghozzá a játékos fizettségével kapcsolatosat, amely a német állítása szerint úgy szólt, hogy a labdarúgó bérét automatikusan növelik, ha öt meccsen pályára lép a zöld-fehéreknél.

Gyasi szerint erről bár szóban megegyeztek a felek, a záradék mégsem került be Paintsil szerződésébe.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!