szerző:
hvg.hu

Federer már edzett együtt Fucsovics Mártonnal.

Ismeri Roger Federer Fucsovics Mártont, járt nála Svájcban tavaly, és egy hétvégén együtt edzettek – erről mesélt a svájci teniszbajnok, amikor megkérdezték őt a magyar játékosról.

Nagyszerű volt és nagyon kedves, keményen dolgozik, nagyszerű alapvonal játékos, nagyon erős – mondta Federer Fucsovics Mártonról abban a videóban, amelyből a Magyar Teniszmeccsek Facebook-oldalra tettek fel egy részletet. Nagy örül, hogy ilyen jól megy neki, és várja a közös meccset – tette hozzá.

Fucsovics Márton a nyolcaddöntőbe került szombaton az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, ezzel negyvenöt éves magyar rekordot állított be. A nyolcaddöntőben a tizenkilencszeres Grand Slam-bajnok Roger Federer lesz az ellenfele.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!