szerző:
hvg.hu/MTI

Veronica Kristiansen, Kari Brattset és Amandine Leynaud érkezik a Győri Audi ETO KC-hez.

Az előbbi két játékos norvég, mindketten világ- és Európa-bajnokok. Kristiansen átlövő, Brattseg pedig beálló poszton játszik. A francia Leynaud világbajnok, kapus.

A Bajnokok Ligája-címvédő klub közleménye szerint a három játékos nyáron csatlakozik a magyar bajnokságban is címvédő csapathoz.

A klub azt is közölte, hogy Tomori Zsuzsanna és Puhalák Szidónia egy plusz egy évvel, Kiss Éva pedig egy évvel meghosszabbította szerződését. A jelenlegi keret tagjai közül a német beálló Anja Althaus az idény végén távozik a győriektől, mert visszavonul.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!