szerző:
hvg.hu

Műteni kellene, de nincs elég jól hozzá.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a korábbi labdarúgót, edzőt, szövetségi kapitányt nemrég agyvérzés gyanújával vitték a Szent János Kórházba, miután otthonában rosszul lett. A vizsgálatok nyomán kiderült, hogy nincsen agyvérzése, ám bakteriális tüdőgyulladása és szívproblémái igen.

A Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára került, ahol megállapították, hogy koszorúér-elzáródás miatt műtéti beavatkozásra lesz szükség. Ehhez azonban nincs elég jól, ezért visszavitték a János Kórház kardiológiai osztályára, jelenleg is ott fekszik.

A 61-szeres válogatott labdarúgó állapota – írja a Nemzeti Sport – nem javul. Nem eszik, és az ágyból sem kel fel.

Az is szóba került, jegyezte meg a lap, hogy Mészölyt egy II. kerületi rehabilitációs intézetben kezelnék tovább.

Mészöly Kálmánt a január 11-i, Az Év Sportolója-gálán életműdíjjal tüntették ki.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!