szerző:
hvg.hu

Fred Vergnoux állítólag ugyanolyan szélsőséges, mint Tusup, nem könnyű eset, de kiváló szakember.

Az úszósport egyik ismert sztáredzőjével, a francia Fred Vergnoux-vel készülhet a jövőben Hosszú Katinka – írja a Bors, amely úgy tudja, a szakember mostanában szakíthat jelenlegi tanítványával.

A lap azt írja, hogy Vergnoux jelenleg az olimpiai bajnok Mireia Belmonte edzője. A francia azonban szeretne hazatérni Spanyolországból, ám Belmonte nem hajlandó el­hagyni a hazáját, kapcsolatuk a szakítás szélén áll. Ezt használhatja ki Katinka.

A szakemberről megoszlanak a vélemények, de abban mindenki egyetért, hogy kiváló edzőről van szó, aki ugyanolyan mélypontról hozta fel Belmontét, mint Shane Tusup az Iron Ladyt.

A Bors azt írja, Vergnoux ráadásul ugyanolyan szélsőséges, mint Tusup, nem egyszerű eset, hihetetlen kemény szakember. "Ha jönnek a sikerek, akkor nagyon szeretik a tanítványok, ha nem, akkor viszont gyűlölik" – mondta a Borsnak Törös Károly, aki Dél-Afrikában ismerte meg Vergnoux-t.

A pénz sem mellékes: az egymillió forintos fizetés a lap szerint nemzetközi szinten is átlag felettinek számít. Erre egyébként még ilyen-olyan pluszok is jöhetnek a különféle versenyeken való szereplésért, szóval Vergnoux egészen biztosan nem keresne rosszul.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!