szerző:
hvg.hu

Második helyen zárta a rövidprogramot Gabriella Papadakis és Guillaume Cizeron párosa jégtáncban. A franciák annak ellenére szerepeltek ilyen jól, hogy Papadakisnak némi gondja akadt a ruhájával.

Sírva sétált el Gabriella Papadakis a vegyes zónában várakozó újságírók előtt, miután táncuk alatt partnere egy emelésnél véletlenül kikapcsolta a ruhája felső részét, így az folyton elcsúszott, szabadon hagyva az egyik mellét. A legtöbb kérdésre így párja, Guillaume Cizeron válaszolt, ami nem csoda azután, hogy a "balesetet" több százezer ember láthatta élőben a tévéképernyők előtt, de még a Kangnung Arénában is visszajátszották a szurkolóknak.

"Frusztráló egy ruhaprobléma miatt pontokat veszíteni, ilyesmire nem tudunk felkészülni edzés közben. Mégis büszke vagyok, hogy ilyen nehéz körülmények között is képesek voltunk egy jó programot futni" – nyilatkozta Cizeron.

©

A USA Today újságírójának sikerült egy rövid válasz erejéig megszólaltatnia Papadakist. Amikor arról kérdezte, hogy érzi magát a jégtáncos, csak annyit mondott egy szomorú mosollyal, hogy nem túl jól.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!