szerző:
nyüzsi

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

Az állami televízió nem tudta kivárni, hogy lemenjen a Puskás Akadémia – Debreceni VSC bajnoki mérkőzés első perce, és máris a VIP-szektorra irányította a kamerát, pontosabban Orbán Viktorra, aki pár órával korábban a szomszédos Bicskén kampányolt a Fidesznek.

Orbán egyike volt a Pancho Aréna 386 nézőjének – legalábbis ez a szám áll a mérkőzés jegyzőkönyvben. Hogy egy különösen nehéz politikai hét nyoma látható a kormányfő arcán, vagy a Felcsúton mutatott labdarúgás színvonala, nem tudhatjuk. A meccs nem hozott különösebb kikapcsolódást Orbán számára, hiszen gólnéküli döntetlennel végződött.

©

Az MTI-ből azt olvashatjuk a meccsről, hogy

az igazságosnak minősíthető döntetlen azt jelenti, hogy tavasszal egyik csapat sem szerzett még gólt a bajnokságban.

A kormányfői drukkolást is rögzítő felvételt itt nézheti meg, a videóban a 32. percnél látható Orbán.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.