szerző:
nyüzsi

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Az állami televízió nem tudta kivárni, hogy lemenjen a Puskás Akadémia – Debreceni VSC bajnoki mérkőzés első perce, és máris a VIP-szektorra irányította a kamerát, pontosabban Orbán Viktorra, aki pár órával korábban a szomszédos Bicskén kampányolt a Fidesznek.

Orbán egyike volt a Pancho Aréna 386 nézőjének – legalábbis ez a szám áll a mérkőzés jegyzőkönyvben. Hogy egy különösen nehéz politikai hét nyoma látható a kormányfő arcán, vagy a Felcsúton mutatott labdarúgás színvonala, nem tudhatjuk. A meccs nem hozott különösebb kikapcsolódást Orbán számára, hiszen gólnéküli döntetlennel végződött.

©

Az MTI-ből azt olvashatjuk a meccsről, hogy

az igazságosnak minősíthető döntetlen azt jelenti, hogy tavasszal egyik csapat sem szerzett még gólt a bajnokságban.

A kormányfői drukkolást is rögzítő felvételt itt nézheti meg, a videóban a 32. percnél látható Orbán.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!