szerző:
hvg.hu

A fideszes polgármester szerint ajándék a szombathelyi stadion, mert jól viselkedtek. De hiába a modern komplexum, víz az nem volt a B-közép mosdóiban.

Először idézzük fel, mit mondott Puskás Tivadar polgármester az avatás előtt. Szerinte a stadion ajándék, amit azért kapott a város, mert jól viselkedett. Karácsony közeledtével emlegette a Jézuskát is, minden gyerek tudja, csak az kap ajándékot, aki jól viselkedik.

Ezt követően álljon itt a Nyugat.hu híre, ami arról szól, hogy miközben a szombathelyi aranylábúak 3-0-ra nyertek a hétvégén a Vasas ellen, a B-közép szektorában helyet foglalók víz nélkül maradtak, a komplexum ezen szektorának vécéit nem lehetett öblíteni, a drukkerek kezet mosni sem tudtak. Az ottani büfébe is kannával vitték a vizet.

A lap megkérdezte Tóth Miklóst, a Haladás focicsapatát működtető kft. ügyvezetőjét, ő mondta el, mi történt. Vagyis azt, mi miért történt. Kiderült, ősszel, a meccs után víztelenítették és légtelenítették a rendszert, nehogy a hidegben bármi is elfagyjon. Pénteken próbálták a rendszert újra feltölteni, de a csövek annyira hidegek voltak, hogy a víz belefagyott, ezért nem volt a B-középben víz.

A csövet cserélni nem kell, amint melegebb lesz, víz is lesz. A Haladás Sportkomplexumot tavaly november 8-án adták át, 15,2 milliárd forintba került. A mostani víztelenség 700 embert érintett, a meccsen 2800-an voltak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!