szerző:
hvg.hu

Infarktus okozta a Vasas legendájának korábbi rosszullétét.

Rosszul lett, majd kórházba került február elején a 61-szeres válogatott labdarúgó Mészöly Kálmán. A NSO írása szerint agyvérzés gyanúja is felmerült, ám a vizsgálatok másfajta diagnózist állítottak fel. Az egykori világválogatott közben nagyon lefogyott, szinte alig evett, és mindemellett kétoldali tüdőgyulladással küzdött.

A kezeléseknek hála Mészöly idővel jobban lett, és azóta már kikerült az intenzív osztályról, jelenleg a Szent Ferenc Kórházban kezelik. A portál szerint ha minden jól alakul, március 21-én hazaengedik, de továbbra is nagyon kell vigyáznia magára, ugyanis kiderült, hogy korábbi rosszullétet infarktus okozta.

A lapnak Mészöly Kálmán fia, Mészöly Géza nyilatkozott, azt mondta, "apám szíve szerencsére az infarktus ellenére is rendkívül erős, és mindent elkövetünk, hogy ne kelljen műteni. Tornáztatják, már rendszeresen sétál, és a hangulata is jobb."

Az NSO úgy tudja, Tarlós István Pro Urbe-díjra terjeszti fel a legendás labdarúgót.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!