szerző:
hvg.hu

Felfüggesztette a Sky csatorna az ott szakkommentátorként dolgozó futballistát, Jamie Carraghert, amiért vasárnap leköpött egy fiatal lányt.

A Liverpool egykori sztárjának állásába kerülhet a balhé, a Sky Sports hétfői Monday Night Football című műsorában biztosan nem lesz ott. A csatornánál azt közölték, hogy nagyon komolyan veszik a történteket, az esetet kivizsgálják, ezért függesztették fel Carraghert.

Az egykori focista – az angol válogatott egykori védője – a Manchester United és a Liverpool szombati, 2-1-es manchesteri győzelemmel végződött találkozója után autózott az egyik brit sztrádán, amikor egy, a 14 éves lányával utazó, MU-drukker férfi felismerte. Rádudált, és miközben az egész esetet videózta a telefonjával, átkiabált neki: "Nem volt szerencséd, Jamie srác, 2-1!"

Carragher erre kihajolt az ablakon, valamit mondott a férfinak, majd nemes egyszerűséggel – és labdarúgó múltja minden rutinjával – átköpött a United-szurkoló autójába. A férfi anyósülésen utazó 14 éves lányát találta el.

A szakkommentátor hétfőn a Sky New csatornán kért elnézést a férfitól és a lánytól. Arra hivatkozott, hogy elborult az agya a hecceléstől, és többször elmondta, tudja, hogy nem lett volna szabad ilyesmit tennie. Arról is beszélt, hogy felhívta a családot, a gyerekkel is beszélt, tőle külön is bocsánatot kért.

Nemcsak a Sky szakított – legalábbis időlegesen Carragherrel –, egyelőre a dán TV3 Sport sem kér a szolgálataiból. Náluk a Manchester United és a Sevilla e heti Bajnokok Ligája-meccsét elemezte volna.

(Daily Mail)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!