szerző:
hvg.hu

Legalább fél évet ki kell hagynia Koszó Balázsnak a súlyos sérülés után.

Az NB II-ben szereplő Győri ETO FC játékosa a Ceglédi VSE elleni, vasárnapi mérkőzés 59. percében sérült meg. Egy szabadrúgás után került helyzetbe, és el is tudta fejelni a labdát az ellenfél kapusa mellett, aki azonban ököllel véletlenül megütötte. Koszó a klub honlapjának beszámolója szerint eszméletlenül, magatehetetlenül zuhant a földre.

A csapat orvosi stábja azonnal megkezdte az ellátását, a játékos részben visszanyerte az eszméletét, úgy vitték kórházba kivizsgálásra. Ott derült ki, hogy a halántékcsont beroppanásával és vérzéssel járó koponyasérülést szenvedett, és az éjszaka folyamán életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

A beavatkozás jól sikerült, Koszó a körülményekhez képest jól van, a tudata tiszta, de legalább fél évet ki kell hagynia a csapatorvos, Ágh László tájékoztatása szerint.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!