szerző:
hvg.hu

A Diósgyőri VTK egygólos előnyt szerzett a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Az egyetlen gólt Nikolaosz Joannidisz lőtte a 34. percben.

Pintér Attila, aki a hétvégi, Paks elleni bajnokin – annak ellenére, hogy klubja deklarált célja a magyar tehetségek kinevelése volna, amire milliárdokat kapnak tao-befizetésekből – kilenc külföldi játékost küldött pályára, ezúttal három légióssal kezdett. Később pedig becserélt még kettőt.

A korábbi szövetségi kapitány a Paks ellen egyébként egyáltalán nem volt megelégedve külföldi játékosainak teljesítményével. Ahogy korábban megírtuk, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy "összevissza rugdalták a labdát", majd arra jutott, hogy "itt el kell gondolkodnia egy-két külföldi úriembernek, hogy mit tesz ezért a klubért, és mit nem".

PAFC: Hegedüs L. - Klinar, Hegedűs J., Spandler, Trajkovszki, Zsidai, Márkvárt, Madarász (Perosevic, 61.), Prosser (Knezevic, 46.), Molnár G. (Radó, 72.), Henty

DVTK: Antal - Eperjesi, Lipták, Brković, Forgács - Shestakov, Tóth B., Kocsis (Hasani, 23.), Ugrai (Vela, 46.) - Szarka, Ioannidis (Bacsa, 81.)

(M4 Sport)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!