szerző:
hvg.hu

A Dinami Kijev otthonában harcolta ki a Lazio az Európa Liga-továbbjutást, a rómaiak edzője örömében majdnem perecelt egy nagyot.

Bár a videó a lényeg, egy ilyen cikkbe kell azért némi háttérinfó is, ezért megosztjuk önökkel, hogy csütörtökön a Lazio - a hazai 2-2-es odavágó után - a Dinamo Kijev otthonába látogatott, és bár a hazai pálya miatt talán inkább az ukránoknak állt a zászló, a Lazio jutott tovább 2-0-ás győzelemmel.

Hát ezért lehetett annyira boldog Simone Inzaghi, a római csapat edzője, amikor csapata gólt szerzett, a nagy örömrohanásban azonban elcsúszott a nedves futópályán, és viccesen-ügyesen őrizte meg egyensúlyát. A videót másodközlő La Repubblica azt nem írta, hogy ez melyik gólnál történt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!