szerző:
hvg.hu

A lap szerint az úszó kezdeményezte a dolgot, pedig korábban ő adta be a válókeresetet.

A napokban érkezett vissza Hosszú Katinka az Egyesült Államokból, ahol a Nemzeti Sport információi szerint három hetet töltött, és máris újra elkezdtek csordogálni a hírek róla. A Bors most azt írja egy uszodai forrásra hivatkozva, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó párterápiára jár edző-férjével.

Az informátor szerint ezt Hosszú kezdeményezte, pedig éppen ő volt az, aki beadta a válókeresetet. Igaz, később a kérésére felfüggesztették az eljárást.

A lapnak röviden nyilatkozott az úszó apja, Hosszú István, aki úgy fogalmazott, örülne, ha mindenki türelmesen várna arra, mi kerekedik ki ebből az egészből. Azt a pletykát pedig "hangos nevetéssel cáfolta", hogy a sportoló várandós.

A lap egy volt szomszédjukat idézve azt is írta, hogy Hosszú már novemberben – még azelőtt, hogy párkapcsolati problémáikat elismerte volna – elköltözött abból a budai társasházból, ahol Shane Tusuppal lakott. Tusup pedig néhány héttel ezelőtt keresett új lakást magának.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!