szerző:
hvg.hu

A lap szerint az úszó kezdeményezte a dolgot, pedig korábban ő adta be a válókeresetet.

A napokban érkezett vissza Hosszú Katinka az Egyesült Államokból, ahol a Nemzeti Sport információi szerint három hetet töltött, és máris újra elkezdtek csordogálni a hírek róla. A Bors most azt írja egy uszodai forrásra hivatkozva, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó párterápiára jár edző-férjével.

Az informátor szerint ezt Hosszú kezdeményezte, pedig éppen ő volt az, aki beadta a válókeresetet. Igaz, később a kérésére felfüggesztették az eljárást.

A lapnak röviden nyilatkozott az úszó apja, Hosszú István, aki úgy fogalmazott, örülne, ha mindenki türelmesen várna arra, mi kerekedik ki ebből az egészből. Azt a pletykát pedig "hangos nevetéssel cáfolta", hogy a sportoló várandós.

A lap egy volt szomszédjukat idézve azt is írta, hogy Hosszú már novemberben – még azelőtt, hogy párkapcsolati problémáikat elismerte volna – elköltözött abból a budai társasházból, ahol Shane Tusuppal lakott. Tusup pedig néhány héttel ezelőtt keresett új lakást magának.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!