szerző:
hvg.hu

A Manchester City nyerte meg az angol labdarúgó bajnokságot, miután vetélytársa, a Manchester United meglepetésre hazai pályán kikapott a West Bromwich Albiontól.

A West Brom 1:0-ra diadalmaskodott a Manchester United vendégeként, így a City – öt fordulóval a bajnokság vége előtt – behozhatatlan, 16 pontos előnyre tett szert a United előtt. Az utóbbi hét évben a City harmadszor végez a Premier League élén. 

A spanyol Pep Guardiola irányítása altt játszó csapat eddig 93 gólt lőtt ebben az idényben, s csupán két mérkőzést vesztett el.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!