szerző:
hvg.hu

Négy percet kellett volna kibírnia a csapatnak kapott gól nélkül.

1-1-es döntetlennel zárult a Puskás Akadémia és a bajnok Honvéd mérkőzése Felcsúton. A házigazdák az első félidő közepén szereztek vezetést, amit a 86. percig tartottak is, akkor tudtak egyenlíteni a fővárosiak.

A PAFC vezetőedzője nehezen viselte a mérkőzés végén bekapott gólt, mivel a pontvesztés miatt újra aggódhat a bennmaradásért. Meg is találta a felelőst.

"Érthetetlen, hogy bejön egy külföldi úrember. Arra kérjük, előre játsszon, erre hátrafelé játszik. Megvannak a problémáink, még akkor is, ha kifelé nem sírdogálunk. Nálam mindig azok futballoztak, akik mindent megtettek a sikeres szereplésért. Ezen nem változtatok. Vagy ő, vagy én fogok menni" – mondta Pintér Attila az M4 Sportnak a meccs után.

Orbán falujában a fociedző már "saját külföldijeit" szidja

Most idegenellenes lett Pintér Attila, vagy szimplán csak...Pintér Attila?

A Bors megkereste az edzőt, azt szerette volna megtudni, melyik légiósával volt elégedetlen, ő azonban azt mondta, nem akarja nevesíteni a játékost.

Pintér kettőt cserélt a találkozón, az albán Liridon Latifit az 57., a mali Ulysse Diallót pedig a 66. percben küldte pályára. A lap szerint 2017 augusztusában a Skenderbeutól egymillió euróért megvásárolt Latifire gondolt az edző.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!