szerző:
hvg.hu

Tavaly óta az Újpest keretének tagja, a hétvégén a Felcsút elleni meccsen debütált az NB I-ben.

Gundel Takács Gábor fia, a 20 éves Gundel Takács Bence tavaly igazolt át Felcsútról Újpestre, ahol a Puskás Akadémia elleni hétvégi meccsen debütált a csapatban és az NB I-ben egyszerre – írja a Blikk.

"Csütörtökön szólt a mester, hogy úgy készüljek, én védek szombaton. Otthon, elindulás előtt még volt bennem egy kis drukk, de a stadionban már megnyugodtam. Elégedett vagyok a saját teljesítményemmel, mindenki gratulált a lefújás után, de messze van még az, amit szeretnék elérni" – mondta Gundel Takács Bence a meccs után, amit az Újpest egyébként 1-0-ra elvesztett.

Gundel Takács Bence korábban az MTK-val és a Puskás Akadémiával korosztályos magyar bajnoki címeket szerzett, emellett utánpótlás-válogatott kerettag is volt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!