szerző:
hvg.hu

Chipset reklámoz az argentin labdarúgó, többek között egy magyar férfival együtt.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

A Bors írt arról, hogy egy magyar modell is szerepel Messi mellett a világbajnokságra készült egyik chips zacskóján és annak reklámjában. Az egyébként reklámügynökséget is üzemeltető ötvenéves Radisics Milán előtt az utolsó pillanatig titkolták, kivel fog forgatni. (Radisics borítóképünkön baloldalt látható, be is karikáztuk.)

Először csak annyit mondtak, menjek be egy reklámra. Adtak egy sípot a kezembe, bele kellett fújni, és csinálni pár mozgást. Később hívtak, hogy kiválasztottak, és utazzak Barcelonába a forgatásra. Az utolsó pillanatig titkolták, ki lesz a reklámarc, de összetettem a képet: foci, Barcelona, akkor csak Messi lehet.

Három napig csak Messi dublőrével forgattak, egy taxissal, a focistának menedzsere telefonon mutatta meg, mit is kellene csinálnia a kamerák előtt.

„Amikor megérkezett, lepacsizott mindenkivel, de megfagyott a levegő. Sajnos beszélgetni sem lehetett vele. Mindössze 18 perc alatt lement a forgatás, a pár másodperces szünetekben pedig menedzsere táblagépén focihíreket olvasott, többek között Cristiano Ronaldóról. Ebből is látszik, hogy csak a focival foglalkozik, és érdekli, hogy mit gondol kettejük rivalizálásáról a közvélemény.”

(Egyébként számtalanszor nyilatkozta már Messi is, Ronaldo is, nem érdekli őket a közvélemény és az, mit gondol kettejük rivalizálásáról a közvélemény, tisztelik egymást.)

 

Iratkozzon fel rendkívüli hírlevelünkre, hogy értesüljön a foci-vb legfontosabb híreiről!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!