szerző:
hvg.hu

Nem volt náluk torta, így különös megoldást választottak a Szocsiban készülő brazilok, hogy felköszöntsék a születésnapos Coutinhót.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Éppen ma ünnepli 26. születésnapját az FC Barcelona és egyben a brazil válogatott oszlopos tagja, Philippe Coutinho, aki valószínűleg soha nem felejti el, hogyan köszöntették csapattársai ezen a jeles napon.

A Szocsiban állomásozó és már javában készülő brazil gárda torta híján ugyanis Coutinho fejét bevonva "készített" finomságot: edzés közben egyszer csak felpattantak, odarohantok hozzá, majd egy zsák/szatyornyi liszttel szórták be a fejét, a többiek pedig ráadásként tojásokat kentek szét rajta.

A különös ünneplésről több videó is megjelent, íme az egyik:

Iratkozzon fel rendkívüli hírlevelünkre, hogy értesüljön a foci-vb legfontosabb híreiről!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!