szerző:
hvg.hu

A mosoly-tréninget a moszkvai metró és az állami vasút dolgozóinak, illetve a FIFA embereinek kell elvégezniük.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Mosolyogni tanítják a látványos helyen dolgozó embereket Oroszországban, ezzel próbálják elérni, hogy jó képet alkosson országukról a foci vébé idejére érkező várhatóan másfél millió turista.

A sztereotípia szerint ugyanis az orosz nép mogorva, legalábbis az orosz emberek sokkal kevesebbet mosolyognak mint az európaiak, hangzik el a BBC videójában. A mondás náluk így is tartja: az ok nélküli nevetés a hülyeség jele. Sőt, az egyik nyilatkozó nő szerint már igazoltatta is a rendőr az utcán amiért mosolygott, ugyanis szerinte ez gyanút keltő volt.

A mosoly-tréninget a moszkvai metrón és az állami vasúton sok emberrel találkozó alkalmazottaknak, illetve a FIFA embereinek kell elvégeznük.

Iratkozzon fel rendkívüli hírlevelünkre, hogy értesüljön a foci-vb legfontosabb híreiről!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!