szerző:
hvg.hu

Izgalmas meccs helyett sima kiütéssel kezdődött a világbajnokság.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Oroszország: Akinfejev – Fernandes, Kutyepov, Ignasevics, Zsirkov – Gazinszkij, Zobnyin – Szamedov (Kuzjaev, 66.), Dzagojev (Cserisev, 24.), Golovin – Szmolov (Dzjuba, 70.)

Szaúd-Arábia: al-Majuf – al-Breik, Osz. Havszavi, Om. Havszavi, al-Sahrani – Otajf (al-Muvallad, 65.), al-Dzsasszim, al-Faradzs – al-Sehri (Bahebri, 74.), al-Davszari, al-Szahlavi (Assziri, 84.)

Gólszerzők: Gazinszkij (12.), Cserisev (42., 90.)., Dzjuba (71.), Golovin (94.)

Iratkozzon fel rendkívüli hírlevelünkre, hogy értesüljön a foci-vb legfontosabb híreiről!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!