szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bátor munkatársaink vállalták, hogy megjósolják a vb 64 meccsének eredményét. Összesen öt csapatból nézzük ki, hogy világbajnok lehet.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

A határidő csütörtök délután 16 óra volt. Addig kellett a HVG és a hvg.hu erre vállalkozó munkatársainak megtippelniük, milyen eredmények lesznek a délután kezdődő világbajnokságon. Pontos eredményt kellett mondani minden csoportmeccsre, utána az ezek alapján kialakuló nyolcad-, negyed-, illetve elődöntőkre, végül a bronzmeccsre és a döntőre.

Több mint húszan vállalkoztunk erre – nem kis viták mellett –, egyesek a bátor megoldást választották, mások inkább a biztonsági játékot. Így jött össze az alábbi erősorrend:

– a tippelők közül ketten úgy érezték (a többiek nem kis meglepetésére), hogy az Eb után a portugálok most is nyernek;

– eggyel több munkatársunk van, aki szerint nincs új a nap alatt, Németország jön és ismét győz;

– igen erős volt a dél-amerikai hívők csoportja: az argentinokat négyen, a brazilokat öten jósolták világbajnoknak;

– és végül itt vannak a győztesek: a szerkesztőségben nyolc embernek is az jött ki, hogy 2018 világbajnoka Franciaország lesz.

A tippelők többsége tehát úgy gondolja, jobban ért a focihoz, mint a FIFA 18 szoftver, amellyel korábban lejátszattuk a tornát, és amely Brazíliát látja győztesnek.

A nap eseményeit, a mai meccs eredményeit itt követheti nyomon.

Iratkozzon fel rendkívüli hírlevelünkre, hogy értesüljön a foci-vb legfontosabb híreiről!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!