szerző:
hvg.hu

Nem hazajön Katarból, csak kicsit közelebb. Az azerbajdzsáni Qarabaghoz. Legalábbis erről szól a legújabb pletyka.

Dzsudzsák Balázs lenne az ideális játékos az azerbajdzsáni labdarúgó-bajnokság győztesénél arra a posztra, amelyen az éppen megerősítésre szorul – erről írt a Milli.az, ahogy a Nemzeti Sport kiszúrta.

Konkrétumokat a lap nem közölt, az azonban olvasható a cikkében, hogy ha létrejön az ügylet, a magyar válogatott játékos lesz a Qarabag kilencedik nyári igazolása.

A magyar labdarúgó az elmúlt két szezont az al-Vahdánál töltötte az Egyesült Arab Emírségekben, a szerződése viszont lejárt, így szabadon igazolható.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Itthon

Orbán: Gyere haza, Dzsudzsák Balázs!

Kedélyes találkozón invitálta Magyarországra játszani a miniszterelnök a magyar válogatott csapatkapitányát. Azt mondta, nem érti, mit keres Dzsudzsák az araboknál.