szerző:
hvg.hu

Balhé volt a Hertha edzésén.

Feszült a helyzet a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC-nél. A német együttes az ausztriai Schladmingban edzőtáborozik, a játékosok pedig szó szerint küzdelmet vívnak a csapatba kerülésért: kedden a Hertha két futballistájánal is elpattant húr, összeszólalkoztak, majd dulakodni, lökdösődni kezdtek - írja az NSO.

Ondrej Dudát és Alexander Essweint a gyorsan reagáló Karim Rekiknek sikerült szétválasztania, majd az incidenst követően Dárdai asszisztense, Rainer Widmayer mindkettejükkel elbeszélgetett. A fiatalok később lehiggadtak, és a beszámolók szerint kibékültek, majd mosolyogva össze is ölelkeztek.

"A srácok elég feszültek, nem könnyű a felkészülés. Mindenki játszani szeretne, meg akarja mutatni, hogy a kezdőcsapatban a helye. Úgy vélem, a szezon akár már most rögtön elkezdődhetne" – mondta Dárdai Pál a tréninget követően.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!