szerző:
hvg.hu

Talán arrafelé volt dolga. Vagy csak nem vette észre, hogy épp egy verseny zajlik körülötte.

Kedd délután tartották meg a Tour de Hongrie kerékpáros verseny prológját Siófokon, amit végül a svájci Patrick Schelling nyert meg. Nem sokkal utána azonban "célba ért" egy civil is, aki valahogyan felkeveredett a versenyzőknek kijelölt útvonalra.

Nem tudni, hogy a mackónadrágos, papucsos férfi miért döntött úgy, hogy bekerekezik a kordonokkal elzárt útszakaszra. A közvetítésből kiderül, hogy amikor egy motoros rendőr rászólt, el kellene hagyni a pályát, elismerte, hogy hibázott.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!