szerző:
hvg.hu

Az atléta maga számolt be arról, hogy már otthonában lábadozik az eset után.

A Barcelonában, Atlantában és Sydney-ben összesen négy olimpiai aranyérmet összeszedő amerikai sprinter, Michael Johnson egy Twitter-üzenetben számolt be arról, hogy "meglepő módon" mini-stroke-ot kapott az előző héten, de már otthon van a családjával, és komoly előrelépést tett a teljes gyógyulás felé.

Johnson az 1992-es barcelonai olimpián a 4x400-as váltó tagjaként szerzett aranyat, négy évvel később, Atlantában pedig az olimpiák történetében elsőként szerzett aranyat 200 és 400 méteren is. A 2000-es sydney-i olimpián aztán a 400 méteres sikert megismételte. Emellett 1991 és 1999 között összesen nyolc világbajnoki aranyérmet szerzett.

(BBC)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!