szerző:
hvg.hu

A világ egyik legjobb labdarúgója az argentin válogatottal semmit nem nyert, ellenben három nagy döntőt is elveszített. Egy erőnléti edző szerint borzalmasan megviselte az egyik eset.

Lionel Messi 2016-ban sorozatban másodszor jutott el az argentin válogatottal a Copa América döntőjébe, de másodjára is bukták a döntőt. (Ahogy a VB-döntőt is 2014-ben, ez az a három döntő, amit bukott Messi.)

A Marca – ami a Real szócsöve – Elvio Paolorosso beszámolója alapján most megírta, mi történt Messivel a 2016-os bukás után. Paolorosso az akkori szövetségi kapitány, Gerardo „Tata” Martino erőnléti edzője volt és azt mondta, már a meccs után is szörnyű volt a hangulat az öltözőben, de

amikor hajnal kettőkor a meccs után felkeltem és kimentem a szertárba, megláttam, hogy ott van Messi, teljesen egyedül és zokog, mint egy gyerek, mint akinek meghalt az anyja.

Paolorrosso odament, átölelte, leült mellé és sírtak egyet kicsit közösen.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!