hvg.hu Sport

Király Gábor elmondta, neki mi volt a baja az Andorra elleni meccsel

A tavalyi Eb sztárkapusa szerint a hozzáálláson kellene változtatni. "Tudtam, hogyan edz a csapat, miként viselkednek a szállodában vagy utazáskor, amiből le lehetett vonni a konzekvenciát, akár sejtve azt, hogy már mielőtt felmegyünk a pályára, problémák lesznek" – mondta.

hvg.hu Sport

Gyárfás közbenjárt Hosszú érdekében

Eleget tett a Magyar Úszószövetség kérésének Gyárfás Tamás: igyekezett kijárni, hogy módosítsák a világkupa új versenykiírását, amely elsősorban Hosszú Katinkát érintette hátrányosan.

hvg.hu Sport

Elszomoríthatja a Real-drukkereket Cristiano Ronaldo

El akarja hagyni Spanyolországot Cristiano Ronaldo, a döntése visszafordíthatatlan – jelentették portugál lapok. Értesüléseik szerint a Real Madrid sztárja már meg is mondta Florentino Pereznek, a klub elnökének, hogy nyáron távozik.

hvg.hu Sport

Megszólalt Bernd Storck, üzent Csányinak is

Jólesett neki Csányi Sándor MLSZ-elnök megerősítése és pozitív érzései vannak - közölte Bernd Storck azután, hogy kiderült, nem váltják le a szövetségi kapitányi pozícióból.

hvg.hu Sport

Máris kinn az Eb-n a férfi kézisek

Lettország 35-23-as legyőzésével a magyar csapat az utolsó forduló előtt biztosította kijutását a januári horvátországi kontinenstornára.

1 2 3 4 5 6 7
1741
A címlapról ajánljuk