Gergely Zsófia Sport

Nekiment a médiának kitálaló lovasnak a saját sportszövetsége

Elnökségi közleményben támadja a Magyar Lovassport Szövetség azt az egykori szövetségi kapitányt, akit korábban egy államtitkár megfenyegetett a szilvásváradi kormányberuházásról megfogalmazott véleménye miatt. Eddig tagadták, hogy a kivitelezéssel bármi gond lenne, most kissé belezavarodtak, mert azt írják: élesben, versenyekkel tesztelik a pályát és a hibákat kijavítják. Ugyanakkor a kommunista időket idéző kommünikében a jelmondatuk úgy hangzik: a kormánytámogatásnak hála „a lovasjövő elkezdődött Szilvásváradon”.

MTI Sport

Borkaival szemben Szabó Bence indulhat a MOB-elnökségért

Április 24-re rendkívüli alapszabály-módosító közgyűlést hív össze a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) felügyelőbizottsága – hangzott el Borkai Zsolt MOB-elnök és Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökének közös sajtótájékoztatóján.

MTI Sport

Csányi Sándor bekerült a FIFA tanácsába

Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökét beválasztották a nemzetközi szövetség (FIFA) tanácsába az európai szövetség (UEFA) Helsinkiben zajló kongresszusán.

MTI Sport

Federer újra elverte Nadalt

Roger Federer nyerte meg a miami tenisztorna férfi versenyét, mivel a vasárnapi döntőben magabiztosan legyőzte örök riválisát.

MTI Sport

Ijesztő jelenet az NHL-ben: összeesett a kapus (-videó)

Ismét nyert a Philadelphia, de az első harmadban Neuvirth ismeretlen okból összeesett, és bár az ájulásból kihozták az orvosok, a láthatóan igen kába sportolót végül hordágyon kellett levinni a pályáról.

MTI Sport

Konta legyőzte a döntőben Wozniackit

A magyar származású brit Johanna Konta 6:4, 6:3 arányban legyőzte a dán Caroline Wozniackit a miami tenisztorna női egyesének döntőjében.

hvg.hu Sport

Mi lesz a feladata a „magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének?

A legjobb futballistáink, beleértve Puskás Ferencet is mostanáig sikerrel vitték Magyarország jó hírét a világban, ezt a munkát fogja Szöllősi György folytatni – ezzel indokolta Szijjártó péter külgazdasági és külügyminiszter azt, hogy a Nemzeti Sport főszerkesztőjét „a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének jelölte. A jelölést már jóvá is hagyta Áder János államfő, így a zsurnaliszta már nagyköveti rangban főszerkesztheti Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc lapját.

MTI Sport

Nevet váltott a Steaua Bucuresti

Megváltoztatta a nevét az egyik leghíresebb román futballklub, a Steaua Bucuresti, amelyet mostantól hivatalosan Fotbal Club FCSB SA-nak hívnak.

1 2 3 4 5 6 7
1729
A címlapról ajánljuk