hvg.hu Sport

Az eurómilliók nem csalnak: Orbán csak szeretné azt a kutyakölyköt!

A horvát foci „a mi kutyánk kölyke”, nyiltakozta Orbán Viktor a NATO-csúcson adott interjúban. Aztán az európai kupaszereplés első körében a négy magyar csapat egyikének sem sikerült nyernie. Utánanéztünk, hogy van-e igazságalapja a kormányfői kijelentésnek.

Sport

Öt pillanat, ami nagyon más lett volna videóbíró nélkül

Neymar esése Costa Rica ellen, Ronaldo kihagyott tizenegyese és Lang kiállítása a svédek ellen. Hogy mi a közös mindezen jelenetekben? A New York Times szerkesztői a legemlékezetesebb pillanatokat igyekeztek összeválogatni a tornán debütáló videóbíró ítéleteiből.

hvg.hu Sport

Modric: lebecsültek minket!

A fáradhatatlan horvát válogatottat extra bizonyítási vágy fűtötte, árulta el a csapatkapitány: az angol média beszólásaiból merítettek erőt a hosszabbításban megnyert elődöntőn.

MTI Sport

Vb-döntőt akar játszani? Legyen Inter-játékos a keretben

Egészen döbbenetes statisztikára bukkantak az ESPN munkatársai: 1982 óta nem volt olyan vb-döntő, amelyen ne szerepelt volna az olasz Internazionaléból és a német Bayern Münchenből labdarúgó. A horvátoknál Perisic és Brozovic (Inter), a franciáknál Tolisso (Bayern) lehet a kabala.

hvg.hu Sport

"Nyugodtan zokoghat Anglia, de..." – ezt üzeni Mourinho

A Manchester United portugál mestere szerint nagyon közel állt a bravúrhoz az angol válogatott, így érthető, ha a teljes ország letargiába süpped. Ugyanakkor a három oroszlánosok játéka több mint biztató a jövőre nézve.

1 2 3 4 5 6 7
1867

A címlapról ajánljuk