MTI/hvg.hu Sport

Neymar holnap már játszik is a PSG-ben

A brazil válogatott támadó öt évre kötelezte el magát a francia klubhoz, nem sokkal azután, hogy eddigi csapata, az FC Barcelona bejelentette: megszűnt az ottani szerződése.

hvg.hu/MTI Sport

Neymar már nem a Barcelona játékosa

Neymar ügyvédei csütörtök délután a játékos nevében kifizették a 222 millió eurós (67,7 milliárd forintos) kivásárlási árát a Barcelonának, ezzel egyoldalúan felbontották a szerződését – jelentette be közleményében a klub.

hvg.hu/MTI Sport

Nem engedi Párizsba Neymart a liga

Nem engedik a spanyol labdarúgó élvonal illetékesei, hogy a Paris Saint-Germain kifizesse a Barcelonának Neymar 222 millió eurós (67,7 milliárd forintos) kivásárlási árát.

Dénes Ferenc Sport

Neymar átigazolása: Párizs nem csak egy misét ér meg

Az év, de talán az elmúlt évek legnagyobb figyelemmel követett futballgazdasági fejleménye a brazil Neymar da Silva Santos Júnior átigazolása az FC Barcelonától a Paris Saint-Germain FC-be. A kiemelt figyelem oka elsősorban az átigazolási összeg, ami a hírek szerint legalább 220 millió euró, és mondanunk sem kell, világcsúcs.

Dercsényi Dávid Sport

Úszóbotrány: Bienerth állítólagos hazugsága miatt borult a bili

Egyebek közt a hétfői, vb-t záró sajtótájékoztatón elhangzottak miatt döntött úgy a MÚSZ hat elnökségi tagja, hogy feláll. Nem erősítették meg egyöntetűen Bienerthet az elnöki pozíciójában, márpedig ez hangzott el az elnök szájából.

hvg.hu Sport

Lemondott az úszószövetség hat elnökségi tagja

Becsky András, Cseh László, Danks Emese, dr. Török Enikő, Törös Károly és Wladár Sándor sajnálattal bár, de lemondott "a magyar úszósport mielőbbi szervezeti megújulása érdekében". Ezzel végképp elfogyott Bienerth körül a levegő.

1 2 3 4 5 6 7
1761
A címlapról ajánljuk