MTI Sport

Nagy bejelentést tett a pólóválogatott csapatkapitánya

A közvélemény és a szakma szempontjából is várakozáson felül teljesített a magyar férfi vízilabda-válogatott azzal, hogy a második helyen végzett a vizes vb pólótornáján – értékelt a szövetségi kapitány.

hvg.hu/MTI Sport

Még mindig nincs jól Felipe Massa?

A hétközi tesztelést is kihagyja a brazil versenyző, aki a hétvégi Formula-1-es Magyar Nagydíjon rosszullét miatt nem indult.

hvg.hu Sport

Gigantikus csodaszarvas és cirkuszi show zárta a vizes vb-t

Nincs vizes vb záróünnepség nélkül. Volt látványos előadás, átadták a stafétát a következő vb-rendező városnak, a dél-koreai Kvangdzsunak, a FINA elnöke pedig a világ eddigi legjobb vizes vb-jének titulálta a budapestit.

hvg.hu Sport

Elmondták a pólósok, min múlhatott a vereség

Demoralizáló gólokról, a jobb csapat szerencséjéről beszéltek a magyar játékosok és a szövetségi kapitány azután, hogy a budapesti vizes világbajnokság vízilabdatornájának döntőjében 8-6-ra kikaptak a horvát válogatottól.

hvg.hu Sport

Bearanyozta a vizes vb zárónapját Hosszú Katinka, Verrasztó Dávid pedig ezüstérmes

A 17. FINA világbajnokság zárónapján az esti úszódöntők közül háromban drukkolhattunk magyaroknak. Nem hiába, Verrasztó Dávid ezüstérmet szerzett 400 vegyesen, Hosszú Katinka pedig megszerezte a magyar csapat második aranyát, szintén 400 vegyesen. A férfi 4x100-as vegyesváltó 7. lett. Ezzel a számmal véget értek a vizes vb versenyei..

1 2 3 4 5 6 7
1761
A címlapról ajánljuk