MTI Sport

Hiányzik a német-brazil 7-1

Hiába kezdett nagyon erős gólátlaggal az orosz torna, az elődöntők után már rosszabbul állunk találatok terén, mint négy éve. Akkor a német-brazil meccs nyolc gólja erősen felhúzta az átlagot, most viszont a két elődöntőn összesen nem született, csak négy.

Dercsényi Dávid Sport

A szív diadala: Horvátország jutott a vb döntőjébe, és játszhat Franciaországgal

Elképesztő meccsen, hosszabbítás után jutott Horvátország az oroszországi vb döntőjébe. Anglia vezetést szerzett, de kihagyta helyzeteit, a horvátok magukra találtak, és fordítani tudtak. Ezzel nemcsak a biológia és a fizika törvényeit hazudtolták meg, hanem feltehetik a koronát ennek a horvát focigenerációnak a teljesítményére.

MTI Sport

Ennyi volt Federernek Wimbledon

A nyolcadik helyen kiemelt dél-afrikai Kevin Anderson meccslabdát hárítva, kétszettes hátrányból fordítva verte a torna nyolcszoros győztesét.

NIZS - Tóth Richárd Sport

Nagy kontra Tóth: hit, legenda eposz vs. csapategység és tapasztalat

Továbbíródik-e az angol eposz vagy megdicsőül az a horvát csapat, amelynek egy ideig vélhetően most utoljára lehet esélye vb-t nyerni? Kikre várnak a fiatal és fegyelmezett franciák a döntőben? Szerzőink letették a garast – ki a meggyőzőbb? Döntsenek, az anglomán Nagy Iván Zsoltnak vagy a kroatofil Tóth Richárdnak lesz-e igaza.

hvg.hu Sport

Tanács a 11-eseknél: maradj középen!

Megfejtették (talán) a 11-esek hárításának a lélektani titkát: még akkor is jobb középen maradni, ha az emberi természet egy ilyen esetben arra ösztökéli a testet, hogy valamit csináljon, azaz vetődjön el jobbra vagy balra. Még akkor is, ha a statisztikák szerint ebben az esetben a semmittevés a legjobb döntés.

hvg.hu Sport

Megszűnt a vébéláz Oroszországban

„Olyan a foci-vb, mint az a házibuli, ahol a házigazda már elment aludni, ám néhány vendég még tovább partizik” – írta a VK orosz közösségi oldal egyik felhasználója arról, hogy miért szűnt meg szinte varázsütésre a vébéláz azt követően, hogy Horvátország a negyeddöntőben tizenegyesrúgásokkal legyőzte a rendező Oroszoroszág csapatát.

hvg.hu Sport

Horvátország - Anglia - 2-1

Míg a franciák Párizsban és egész Franciaország-szerte könnygázra fakadtak a döntőbe jutás után, az angolok és a horvátok is egymásnak feszültek. És egy elképesztő nap után egy elképesztő meccsen a horvátok jutottak a döntőbe.

1
4 5 6 7 8
1867

A címlapról ajánljuk