Bejelentkezés  

Alkalmazásajánló

korábbi alkalmazások »

Ez lesz a streaming zene jövője?

Ez lesz a streaming zene jövője?

A TIDAL a legújabb streaming zeneszolgáltatás, de más mint a többi: a lehető legjobb hangminőséget nyújtja. Kérdés, hogy ez lesz-e az irány a streaming piacon, vagy egy másik, amelyet két nagy név követ.

Mobilgyártók sorrendje: ez a táblázat valami egészen elképesztő

Mobilgyártók sorrendje: ez a táblázat valami egészen elképesztő

Nehéz szavakat találni arra, ami a mobilpiacon most történik. A Xiaomi menetelését már tavaly is előrejeleztük, a sebességéről már pár napja is beszámoltunk, de egy táblázatban látni ezeket a számokat, nos, ez túlzás nélkül elképesztő.

Drónok harca: hamarosan lecsap a magyar törvény szigora

Drónok harca: hamarosan lecsap a magyar törvény szigora

Használják fotózásra, szkennelésre, videózott az internetadó elleni tüntetésen is, de szakított már félbe labdarúgó-mérkőzést, kis híján ütközött utasszállító repülőgéppel, miközben több ezer kilométeres távolságból irányítva képes likvidálni az ellenséget. Egyszerre hasznosak és veszélyesek, viszont Magyarországon még csak most készül a pilóta nélküli repülő járművek, közkedvelt nevükön drónok használatára vonatkozó, modern törvényi szabályozás. De ki és hogyan használhat drónt, és ami nagyon fontos: milyen regulák vonatkoznak ezekre az eszközökre?

Tovább »
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X