MTI Tech

Eddig ismeretlen, bizarr külsejű dinó csontjaira bukkantak

Egy eddig ismeretlen, a fején hatalmas taréjt viselő, a kazuárhoz hasonlóan tollas dinoszauruszfaj maradványait találták meg Kínában. A felfedezésről a Scientific Reports című tudományos szaklap számolt be csütörtökön.

hvg.hu Tech

Még sosem kaszált velünk annyit a Facebook, mint most

A Facebook idei második negyedévre vonatkozó jelentéséből kiderül, hogy sosem látott mennyiségben ömlenek a dollármilliárdok a vállalathoz. Ha így folytatják, lassan a Facebook minden önálló szolgáltatása és több funkciója kapcsán is milliárdos viszonylatban lehet majd beszélni.

hvg.hu Tech

Vasárnapig él az álláspályázat – 6 hónapos ösztöndíj 6 izgalmas magyar cég valemelyikénél

Idén is meghirdette öszdöndíjprogramját a Bridge Budapest, mely a Prezi, a Ustream és a LogMeIn által alapított nonprofit szervezet. Hat vállalkozó szellemű fiatalt keresnek, és helyeznek majd el valódi innovációkon dolgozó startupoknál fél évre. Munkájukat mentor segíti, és a szervezők azt ígérik, hogy garantáltan igazi feladatok és igazi kihívások jutnak majd nekik.

hvg.hu Tech

Ingyenes vírusirtót ad ki a Kaspersky Lab

A világ egyik legismertebb kiberbiztonsági cége másfél éve teszteli az ingyenes vírusirtó programját, most azt mondják, végleg elkészült. Igazi védelmet ígérnek, de sokan gyanakodnak az orosz cégre.

MTI Tech

Érdekes dologra bukkantak a két antarktiszi virágban

Fényvédő hatású molekulákat találtak az Antarktiszon élő két virágos növényben a Santiago de Chile-i Egyetem kutatói. A tudósok szerint a káros napsugárzás elleni fényvédő krémek előállításához és a növényvédelemben is hasznosítani lehetne a felfedezést.

1 2 3 4 5 6 7
2740
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával