szerző:
hvg.hu

A bájos modell lesz az arca annak a hamarosan induló szolgáltatásnak, amely hazánkon kívül egyelőre csak Hong Kongban elérhető.

Miu-miújság?
A 2002-ben a nyuszis magazintól az Év Playmate-je díjat elnyerő Sylvi jelenleg a Vodafone előfizetők által elérhető wapos felületen az erotikus szekció háziasszonya, ahol exkluzív fotókat érhetnek el a felhasználók. Emellett nemrégiben egy hazánkban szintén újításnak számító szolgáltatással is megjelent a csinos modell.

A hölgy rajongói ugyanis olyan csengőhangokhoz juthatnak hozzá, amelyek Sylvi hangján szólalnak meg ha hívás érkezik, sőt akár saját telefonjuk kicsöngésének a hangját is lecserélhetik egy-egy huncut mondatra, amelyet a zöld szemű díva suttog azok fülébe, akik éppen arra várnak, hogy ismerősük felvegye a kagylót.

A mobil erotika nem várt sikerén felbuzdulva jött a Virtuális Barátnő ötlete. A fejlesztő cég a Hong Kongban már működő szolgáltatás alapjait használja fel a szintén Vodafone előfizetők számára elérhető játékban. A bátor vállalkozóknak gondoskodnia kell róla, hogy saját virtuális Sylvijük mindig boldog és kiegyensúlyozott legyen. Természetesen ez korántsem egyszerű, hiszen a kos jegyében született szépség szeszélyességét is számításba kell venni az udvarlás során.

Három kategóriában – szépség, sikeresség, szerelem – kell Sylvi kedvére tenni, amelyet mindenkori hangulata is befolyásol. Sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad azonban a törődést, ugyanis ilyen esetben a hölgyemény vagy faképnél hagyja virtuális lovagjait, vagy belefárad a folyamatos nyaggatásba és már nem értékeli annyira a kedveskedést, mint korábban. A legügyesebb csábítók azonban fokozatosan feloldhatják a kezdetben szemérmes szépség gátlásait, s akár – korábban sehol meg nem jelent - pikáns fotóra is számíthatnak.

A Playmate továbbra is rajta tartja ujjait a kor ütőerén, s multimédás tartalmakkal felszerelt saját weboldala mellett hamarosan elindítja blogját is, amelyen keresztül mindent megtudhatnak majd az érdeklődők a macskaszemű lány mindennapjairól. Azok pedig, akik megkísérelik mobiltelefonjukon keresztül meghódítani a szépséget, a készítők szerint a későbbiekben akár személyesen is találkozhatnak majd vágyuk tárgyával, egy vacsora keretein belül. Kérdés, hogy a virtuális Sylvi nem lesz-e féltékeny hús-vér önmagára.

MTI Világ

Virtuális sziget valódi dollárezrekért

Egy szigetet vásárolt magának a 22 éves ausztráliai David Storey, mégpedig mindennel, ami hozzá tartozik: strandokkal, egy kastéllyal és harci robotokkal. A sziget a virtuális világban van, a Project Entropia elnevezésű online játékban.

MTI Tech

Az agy virtuális modelljén dolgozik az IBM

Az első lépés az emberi agykéreg legkülső részének, a gondolkodásért, tanulásért, problémamegoldásért, nyelvi funkciókért felelős, az agytömeg 85 százalékát kitevő neocortex szimulációja. A teljes virtuális modell elkészítéséhez legalább tíz évre lesz szükség.

Hét nap

VIRTUÁLIS JFK-MERÉNYLET

Aljasnak nevezte Ted Kennedy szenátor szóvivője azt a számítógépes játékot, amelyet a fivére, John Fitzgerald Kennedy...

hvg.hu Tech

Űrhajósokkal beszélget a NASA virtuális asszisztense

A robotokkal folytatott intelligens párbeszéd – a tudományos-fantasztikus irodalom klasszikus témája – hamarosan egy lépéssel közelebb kerül a valósághoz a nemzetközi űrállomás asztronautái számára.

hvg.hu Tech

Virtuális ember, holografikus tárgyalás, gondolatvezérlés - már jönnek

A Roland Berger tanácsadócég és a Siemens közös tanulmánya az információs és kommunikációs technológia területén térképezte fel a globális trendeket. Eszerint már a közeljövőben megjelennek a virtuális emberek, elterjed a holografikus megbeszélés, a tekintettel vagy gondolattal vezérelhető számítógép, a digitális titkárság és a grid-technológia.

Trend

Virtuális világok

Az ember fantáziával megáldott lény; ha megvan a technika, ötletek is lesznek a felhasználására - véli Ian Pearson, a British Telecom jövőkutatója, aki a HVG-nek példák sorával illusztrálta, miként használják majd néhány éven belül a sávszélesség növekedése teremtette lehetőségeket gyerekek, fiatalok és idősek.