szerző:
MTI

A legfrissebb lakberendezési trendeket és ötleteket mutatja be a március 9. és 11. között látható vásárral egybekötött kiállítás a Papp László Budapest Sportarénában, de megcsodálható majd a 21. század digitális nappalija is.

Sokan ülnek majd be bizonyára egy ideális surround hangzást biztosító akusztikus házi-mozi szobába. A mintaszobákon kívül mintakonyhák is láthatóak lesznek a Sportarénában, ahol mesterszakácsok főznek-sütnek a kiállítás ideje alatt. Az interaktív sarokban a látogatók kipróbálhatják kézügyességüket, barkácsoló hajlamukat.
 
A Lakáskultúra élőben kiállítás rendezői sem feledkeztek el a ma már szinte kötelezően felajánlott és a látogatók között kisorsolandó nyereményekről.
 
A Lakáskultúra című lap rendezvénye arra törekszik, hogy számos, a magazinban látható tárgyat megvásárolhassanak a látogatók. A lakásukat tavasszal felújítandóknak ingyenes lakberendezési tanácsadással szolgálnak és a kedvezményes áruvásárlási hitelügyintézést is lehetővé teszik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Tech

Fogyás és szépülés digitális képeken

Végre már nem csak a sztárok privilégiuma a digitális retusálás és alakformálás. Szoftver és fotógép mely mindezt elérhetővé teszi - számol be a New Scientist.

hvg.hu Tech

Párizsban bemutatták a NEC digitális irodáját

A NEC Virtuális PC Központja lehetővé teszi, hogy a cég alkalmazottai a számukra legmegfelelőbb szoftverkörnyezettel dolgozzanak, miközben a rendszer karbantartását és fejlesztését egységes technikai háttér segítségével végezzék el a szakemberek. A megoldás megkönnyíti a szoftver- és hardvergazdálkodást is.