szerző:
MTI

A legfrissebb lakberendezési trendeket és ötleteket mutatja be a március 9. és 11. között látható vásárral egybekötött kiállítás a Papp László Budapest Sportarénában, de megcsodálható majd a 21. század digitális nappalija is.

Sokan ülnek majd be bizonyára egy ideális surround hangzást biztosító akusztikus házi-mozi szobába. A mintaszobákon kívül mintakonyhák is láthatóak lesznek a Sportarénában, ahol mesterszakácsok főznek-sütnek a kiállítás ideje alatt. Az interaktív sarokban a látogatók kipróbálhatják kézügyességüket, barkácsoló hajlamukat.
 
A Lakáskultúra élőben kiállítás rendezői sem feledkeztek el a ma már szinte kötelezően felajánlott és a látogatók között kisorsolandó nyereményekről.
 
A Lakáskultúra című lap rendezvénye arra törekszik, hogy számos, a magazinban látható tárgyat megvásárolhassanak a látogatók. A lakásukat tavasszal felújítandóknak ingyenes lakberendezési tanácsadással szolgálnak és a kedvezményes áruvásárlási hitelügyintézést is lehetővé teszik.
hvg.hu Tech

Fogyás és szépülés digitális képeken

Végre már nem csak a sztárok privilégiuma a digitális retusálás és alakformálás. Szoftver és fotógép mely mindezt elérhetővé teszi - számol be a New Scientist.

hvg.hu Tech

Párizsban bemutatták a NEC digitális irodáját

A NEC Virtuális PC Központja lehetővé teszi, hogy a cég alkalmazottai a számukra legmegfelelőbb szoftverkörnyezettel dolgozzanak, miközben a rendszer karbantartását és fejlesztését egységes technikai háttér segítségével végezzék el a szakemberek. A megoldás megkönnyíti a szoftver- és hardvergazdálkodást is.