Mozifilmek ingyen, legálisan!

2007. szeptember 13., csütörtök, 05:35 • Utolsó frissítés: 2008. szeptember 30., kedd, 11:03
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

A Public Domain Torrents oldalán elérhető filmek esetén szerencsére nem kell...

A Public Domain Torrents oldalán elérhető filmek esetén szerencsére nem kell attól tartanunk, hogy valami illegális letöltésbe keveredünk. Az itt található, több mint félezer mozi- és rövidfilm ingyenesen és legálisan letölthető, mivel ezeknek már elévültek a szerzői jogai. A múlt évszázad első felében készült filmek között műfajok alapján is válogathatunk. A jelenleg 555 alkotást tartalmazó gyűjtemény több változatban tartalmazza az egyes filmeket. Valamennyinek van számítógépen vagy asztali Divx lejátszón megtekinthető változata, de sok elérhető iPodra, Zune-ra, Portable Playstationra és PDA-ra optimalizálva is. Mindegyik változatban az a közös, hogy egy torrent kliens szükséges a letöltésükhöz. A legnagyobb felbontású változatok CD méretű (700 MB) AVI fájlok, a kisebbek MP4 formátumúak és 100-400 Mbájtosak.

it-vilag-mozifilmek1
Ez a legális torrent oldal a filmművészet kedvelőinek aranybányája

Aki nem akar a letöltéssel bajlódni, az sem marad ki e remek szolgáltatásból: a filmek ugyanis CD-n vagy DVD-n is megrendelhetők. Ez persze már nem ingyenes, de az ár igazán alacsony. Egy DVD változat például mindössze 5 dollár, a PSP-re vagy az iPodra optimalizált filmek  pedig darabonként 50 centbe kerülnek. Ilyenkor a minimális megrendelési összeg 5 dollár. A lemezek szállítási költsége Magyarországra 5 dollár.

it-vilag-mozifilmek2
Chaplin és Popey sem hiányzik a kínálatból

Arra is van mód, hogy online nézzük a filmeket, legalábbis azokat, amelyek mellett egy kis Google Video logo található. A stream indítása után nem kell várakozni, hátradőlhetünk a székünkben, és már nézhetjük is a mozit.  A filmek adatlapjáról megtudhatjuk a hozzájuk tartozó fontosabb információkat, a készítés időpontját és az alkotók, szereplők nevét és persze a rövid történetet. A jórészt fekete-fehér filmek között olyan különlegességeket is találhatunk, mint a Metropolis, a Nosferatu vagy a Flash Gordon. Természetesen a Buster Keaton vagy Bruce Lee filmek sem hiányoznak az oldalról, és találkozhatunk korai Popey kalandokkal, valamint Chaplin rövidfilmekkel is. A filmek között műfaj szerint is kereshetünk, de vannak olyan válogatások, amelyek a legújabb vagy a legnépszerűbb alkotásokat tartalmazzák. A népszerűséget egyrészt az határozza meg, hogy mennyien töltenek le egy filmet, másrészt minden alkotást 1 és 5 pont között értékelhetünk. Ezeknek a pontoknak az átlaga minden film mellett megtalálható. A filmek letöltéséhez, böngészéséhez klikk ide!

it-vilag-mozifilmek3
A filmek több formátumban is elérhetők

176 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. május 15., 14:08 sziszikutya

http://www.youtube.com/user/openflix/videos
Itt megnézheted szerintem, sőt le is töltheted egyszerűbben, de csak angolul vannak filmek.

2011. február 6., 17:38 _B

Töröljétek már ki ennek a sok idiótának az üzenetét, hogy a hasznosakat is meg lehessen találni!
Kösz.

2011. február 6., 14:50 atesz57

szeretem a filmeket.

2010. november 7., 13:37 jakabzoltan01

Szeretem a jó filmeket

2010. november 7., 13:34 jakabzoltan01

Jakab Zoltán

További 171 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Mozifilmek ingyen, legálisan!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X