szerző:
techline.hu

A legnagyobb újdonság a csomagban, hogy többé nincs szükségünk a mindenki...

A legnagyobb újdonság a csomagban, hogy többé nincs szükségünk a mindenki által egyformán gyűlölt Windows Genuine Advantage (WGA)-ra, magyaros nevén hitelesség azonosítóra a letöltéshez. A Microsoft szerint azért nem kell a WGA ebben az esetben, mivel  "a legteljesebb mértékben támogatni kívánjuk a Windows rendszerek biztonságát - ezért az update WGA nélkül is
elérhető, elősegítve ezzel, hogy a lehető legszélesebb körben el tudjon terjedni."
 

Kevés újdonság, de legalább nem kell hitelesítés!

A biztonsági frissítések miatt ajánlatos alkalmazni az új patch-et, ezen felüls is van persze néhány apró újítás, lássuk mik ezek!

- a menubar mostantól alapállapotban is látható (visible by default)
- az eddig "internet explorer tour" néven futó súgót teljesen átszabták
- új MSI installer a csomaghoz, a telpítést megkönnyítendő

A fenti kozmetikázáson, és néhány biztonsági javításon felül nincs más az update-ben, a Microsoft továbbra is hallgat a böngésző jövőjéről: úgy tűnik soha nem lesz IE8-as, a Firefox pedig napról-napra népszerűbb... A frissített IE7 letölthető innen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!