Online nézhető DivX filmek, ingyen

2008. február 22., péntek, 05:45
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

A Joox (joox.

A Joox (joox.net) arra vállalkozik, hogy kiválogatja a mozifilmeket egy YouTube-hoz hasonló videomegosztó oldalról, a Stage6.com-ról. A tartalmakat ebben az esetben is a látogatók töltik fel, a Youtube-al ellentétben azonban a videók itt DivX formátumban vannak, általában nagy felbontásban. Nincs korlátozás a méretre, így több órás filmek is találhatók az oldalon. A megjelenítésükhöz, lejátszásukhoz le kell tölteni egy DivX plugin-t a böngészőnkhöz. 

Ez a webes lejátszó ablakban és teljes képernyős változatban is le tudja vetíteni a kiválasztott filmet. A kezelése hasonló más lejátszókéhoz, meg tudjuk állítani a filmet, tudunk ugrani benne és a hangerőt is szabályozhatjuk.  A DivX Web Player érdekes szolgáltatása, hogy ha ablakban nézzük a filmet és egy ideig nem nyúlunk se az egérhez, se a billentyűzethez, akkor automatikusan elsötétíti a képernyő többi részét, így csak a filmet látjuk.

joox3
Lejátszáskor automatikusan elsötétül a film körül a képernyő

Az oldal jellegéből adódóan előfordulhat, hogy valakik illegális tartalmat (jogvédett-filmeket) töltenek fel, de ezeket a 24 órán belül törlik a rendszerből az üzemeltetők. Arra viszont tökéletesen megfelel az oldal, hogy olyan alkotásokat tekintsünk meg, amelyek már jogtisztán kerülhetnek fel a hálózatra, és amelyeket ma már nem vetítenek. A Jooxon az 1920-30-as években készült klasszikus alkotásokat is megtalálhatjuk, például a Chaplin és Tarzan filmeket. De nem hiányoznak a nagy hollywoodi, francia vagy olasz alkotások sem. Az itt található filmek legnagyobb része angol nyelvű és nincs hozzájuk felirat. Ez alól a Foreign movies gyűjtemény jelent csak kivételt. Az itt található orosz, japán, francia vagy olasz filmekhez angol felirat is tartozik. A névsorba rendezett listán kívül műfajok szerint is kereshetünk.  

joox4
A Joox a Stage6-ról válogatja a tartalmat

A Jooxon minden filmről jelenthetjük, hogy le lehetett játszani vagy már törölték az eredeti tároló helyről, így segíthetünk, hogy mindig aktuális, élő filmlista jelenjen meg. Korábban már szóltunk róla. hogy ezek a filmek DivX formátumban vannak, és a lejátszó ablak alatt vagy a lejátszás indítása előtt egy letöltési linket is találunk. Így ha éppen nem érünk rá, letölthetjük és később saját videolejátszónkkal, akár asztalival is megnézhetjük a filmet.

217 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2010. november 24., 12:31 ludovit

nem tudok filmet nézni it

2010. november 18., 09:44 Lomjánszki Viola

nem tudok filmet nézni itt

2010. november 15., 18:28 amir98

ez nagyon jó

2010. november 10., 11:59 Jerko Kálmán

jo aveb lap

2010. november 9., 07:16 Topvideo

A legújabb filmek,sorozatok ingyen.Letölthető vagy onlineben is nézhetők.

www.topvideo.ucoz.net

További 212 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Online nézhető DivX filmek, ingyen
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X