Ingyen letölthető profi fotók

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Ingyenes; letöltés; digitális fotók; profi fotók;

A FreeDigitalPhotos.

A FreeDigitalPhotos.net oldalról több száz kiváló minőségű, professzionális fotót tölthetünk le, teljesen ingyen. Ezeket a képeket szabadon használhatjuk honlapon, blogunk, prezentációink, dokumentumaink, leveleink díszítésére. A képeket kategóriákba rendezve tálalják az oldal szerkesztői, így könnyedén megtalálhatunk egy keresett témához illeszkedő fotót, de ha jobban szeretünk keresőt használni, arra is van lehetőség.

ingyenfoto2

Fotó:

Az ingyenes letöltés a kisebb felbontású változatra vonatkozik, amely azonban korántsem jelent rossz minőséget. Azonban nyomtatáshoz ezeket a képeket már nem tudjuk használni, ahhoz meg kell vásárolnunk a képek nagyobb felbontású, nyomdakész változatát.

ingyenfoto1

Fotó:

A fentebb már felsorolt felhasználási területeken azonban tökéletesen alkalmazhatók az ingyenes változatok is, így akinek nincs szüksége nyomdai minőségre, rengeteg remek fotóval gazdagíthatja gyűjteményét.

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X