szerző:
techline.hu

A FreeDigitalPhotos.

A FreeDigitalPhotos.net oldalról több száz kiváló minőségű, professzionális fotót tölthetünk le, teljesen ingyen. Ezeket a képeket szabadon használhatjuk honlapon, blogunk, prezentációink, dokumentumaink, leveleink díszítésére. A képeket kategóriákba rendezve tálalják az oldal szerkesztői, így könnyedén megtalálhatunk egy keresett témához illeszkedő fotót, de ha jobban szeretünk keresőt használni, arra is van lehetőség.

Az ingyenes letöltés a kisebb felbontású változatra vonatkozik, amely azonban korántsem jelent rossz minőséget. Azonban nyomtatáshoz ezeket a képeket már nem tudjuk használni, ahhoz meg kell vásárolnunk a képek nagyobb felbontású, nyomdakész változatát.

A fentebb már felsorolt felhasználási területeken azonban tökéletesen alkalmazhatók az ingyenes változatok is, így akinek nincs szüksége nyomdai minőségre, rengeteg remek fotóval gazdagíthatja gyűjteményét.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!