Bejelentkezés  

Ingyen letölthető profi fotók

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Ingyenes; letöltés; digitális fotók; profi fotók;

A FreeDigitalPhotos.

A FreeDigitalPhotos.net oldalról több száz kiváló minőségű, professzionális fotót tölthetünk le, teljesen ingyen. Ezeket a képeket szabadon használhatjuk honlapon, blogunk, prezentációink, dokumentumaink, leveleink díszítésére. A képeket kategóriákba rendezve tálalják az oldal szerkesztői, így könnyedén megtalálhatunk egy keresett témához illeszkedő fotót, de ha jobban szeretünk keresőt használni, arra is van lehetőség.

ingyenfoto2

Fotó:

Az ingyenes letöltés a kisebb felbontású változatra vonatkozik, amely azonban korántsem jelent rossz minőséget. Azonban nyomtatáshoz ezeket a képeket már nem tudjuk használni, ahhoz meg kell vásárolnunk a képek nagyobb felbontású, nyomdakész változatát.

ingyenfoto1

Fotó:

A fentebb már felsorolt felhasználási területeken azonban tökéletesen alkalmazhatók az ingyenes változatok is, így akinek nincs szüksége nyomdai minőségre, rengeteg remek fotóval gazdagíthatja gyűjteményét.

Hirdetés
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X