szerző:
techline.hu

Kiváló ingyenes szoftver segít abban, hogy átlátszóvá...

Kiváló ingyenes szoftver segít abban, hogy átlátszóvá varázsoljuk az XP Tálcáját. Úgy tűnik, a készítők inkább a programozásra, mint sem a névadásra fordították fantáziájukat, az alkalmazás neve ugyanis: Transparent Taskbar. A programmal nem lesz sok gondunk, csupán telepítenünk kell, majd beállítani az átlátszóság mértékét, és utána el is feledkezhetünk róla, a hatáshoz nem kell, hogy bármi is fusson a memóriában, legalábbis  mi nem találtunk ilyesmire utaló jelet.

Ennyi az egész

Ha elindítjuk a programot, egy kis csúszkával lőhetjük be az effektet, utána pedig ha bejelöljük a Restore on Startup opciót, és kikapcsoljuk az Always on Topot, akár ki is léphetünk belőle, a szoftver innentől kezdve a háttérben végzi a dolgát. Egy kis ráncfelvarrásért igazán nem sok ennyi befektetés.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!