Szabja át merevlemezeit kényelmesen, ingyenes particionálóval

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: szoftver; WIndows XP; easeus partition manager; partíciók; Vista; partíció átméretezése; partíció formázása; fehlasználói programok; partíció; partíció létrehozása; partíció törlése; particionálóprogram; partition magic; ingyenes particionáló szoftver; partíció mozgatása;

Az EASEUS Partition Manager kiválóan tudja helyettesíteni a kereskedelmi forgalomban lévő...

Az EASEUS Partition Manager kiválóan tudja helyettesíteni a kereskedelmi forgalomban lévő hasonló programokat, amelyek közül a PartitionMagic neve többeknek ismerősen cseng. Segítségével akár a rendszert tartalmazó C: meghajtót is átméretezhetjük (a szabad hely függvényében), majd az újonnan létrehozott területen további új partíciókat hozhatunk létre. Lehetőségünk van partíciók létrehozására, átméretezésére, mozgatására, törlésére, formázására.

partman

Szinte mindent tud, ami a témában szóba jöhet

Fotó:

Az ingyenes verziót Windows 2000, Windows XP (32 bites) és Windows Vista (32 bites) rendszereken használhatjuk, amennyiben 64 bites rendszeren vennénk igénybe, meg kell vásárolnunk a programot, illetve akkor is, ha bootolható CD-t vagy DVD-t készítenénk belőle (viszont ilyet tudunk létrehozni ingyen a GParted Live használatával, amely szintén remek célszoftver ebben a témakörben).
Az EASEUS Partition Manager maximum 800 Gbájtos merevlemezeket tud kezelni, ezeket nagyon kényelmesen és gyorsan szabhatjuk vele át. Használata csak otthoni felhasználásra ingyenes, ha céges körülmények között kívánjuk beüzemelni, fizetnünk kell érte.
Mielőtt használni kezdjük, járjunk el körültekintően. Ha fontos adatokat tárolunk a gépen, a partíciók módosítása előtt mindig készítsünk biztonsági másolatot róluk! Ha pedig a rendszerpartíciót módosítgatjuk, végképp figyeljünk oda mindenre, nehogy magát a rendszerpartíciót sikerüljön formáznunk, a Windowszal együtt...

rendszerjel-W

Fotó:

Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X