Letölthető, ingyen filmek a YouTube-on kívül

2008. december 01., hétfő, 06:30 • Utolsó frissítés: 2008. december 01., hétfő, 09:28
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Noha a YouTube nemrég úgy döntött, teljes estés MGM produkciós filmeket tesz...

Noha a YouTube nemrég úgy döntött, teljes estés MGM produkciós filmeket tesz elérhetővé oldalán, lássuk be, ez az oldal a rövid, 10 perces felvételek gyűjteményeként vonul be a történelembe. A YouTube videomegosztó portálon kívül számos érdekes, teljes estés filmet tölthetünk le teljesen legálisan az internetről. Készítsük hát elő a pattogtatott kukoricát, és irány az internet!

Star Wreck: In the Pirkinning
Úgy tűnik, a sci-fi filmek rajongótábora olyan népes, hogy nagyon sokan készítenek rövidebb-hosszabb saját filmet az adott témában. Azonban ezek közül talán egyik sem annyira jól sikerült és olyan hosszú, mint a finn gyártású Star Wreck: In the Pirkinning című alkotás. Az űrháborús jelenetek az eredetit megszégyenítő módon profik, hiszen mindent utólag, számítógépes trükkök segítségével adtak hozzá a filmhez. A film a YouTube-on is elérhető, XVid formátumban, ingyenesen letölthető, és a magyar rajongók jóvoltából még magyar felirat is van hozzá.
A film
Magyar felirat

filmek
Még magyar feliratot is letölthetünk hozzá

Filmek archívuma
Az alábbiakban az Internet Archive internetes oldalról mutatunk be néhány filmet. Ez az oldal már tizenkét éve működik, és ingyenesen terjeszthető tartalmakat kínál. Az angol filmek, rajzfilmek, dokumentumfilmek mellett, francia, spanyol, német alkotásokat is találni, magyar filmekre sajnos nem bukkantunk.

The Power of Nightmares
Ha komolyabb témákkal szeretnénk foglalkozni, akkor itt egy három részes BBC gyártotta dokumentumfilm, amelynek címe The Power of Nightmares (A rémálmok ereje - saját fordítás). A film a modern iszlámista fundamentalizmus és az amerikai neokonzervativizmus közötti párhuzamokat kutatja, és a mai világra kifejtett hatásukról beszél. A dokumentumfilm feltételezi, hogy ennek a két mozgalomnak ugyanaz az alapja, és hogy az Al-Kaida terrortámadásokkal való fenyegetés az újkonzervatív politikusok hatékony fegyvere.
A film

The Last Man on Earth
Kihalt nagyváros, a sötétben leselkedő élőhalottak - ismerősen hangzik? A The Last man on Earth (Az utolsó ember a földön - saját fordítás) 1964-es alkotás a magányos, zombik ellen harcoló ember küzdelmét mutatja be. Ha a téma ismerősnek tűnik, akkor meglehet, láttuk már a 2007-ben gyártott, Will Smithszel a főszerepben az I am legend - Legenda vagyok című hollywoodi műremeket. Hiába, a jó filmeket újra meg újra feldolgozzák.
A film

filmek
Természetesen teljes képernyőre is felnagyítható

Nigh of the Living Dead
A Nigth of the Living Dead (Az élőhalottak éjszakája) az a klasszikus film amelyet minden horrorfilm-kedvelőnek meg kell(ene) néznie. 

Magyar filmek
Magyar filmek jogtisztán a neten – nos e feltételrendszerrel elég sok lehetőséget kilőttünk magunk alól. A védettséget már nem élvező magyar filmek netes megjelenése egyelőre várat magára (addig is találni persze magyar gyöngyszemeket, mint például ezt), így ezek hiányában a magyar tévéadók nem túl színvonalas kínálatával vigasztalhatjuk magunkat, mondjuk itt.

10 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2010. november 25., 11:29 joci10

MIDENJO CSAK LASU

2010. november 25., 11:28 joci10

NAGYON JOK

2010. március 8., 17:39 HeathJamie

Don't you acknowledge that this is correct time to receive the <a href="http://lowest-rate-loans.com/topics/business-loans">business loans</a>, which will make your dreams come true.

2010. január 1., 20:04 Kis József

rfkfjklégdsuzkfgjil

2009. december 29., 13:56 lulu

hááát ez naon jó,filmet akarok letölteni erre kihoz nekem 1 csomó filmrészletet

További 5 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Letölthető, ingyen filmek a YouTube-on kívül
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X