Zenék letöltése a Youtube-ról – Music Downloader

2008. december 18., csütörtök, 06:25 • Utolsó frissítés: 2010. május 25., kedd, 09:05
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

Videókat letölteni a Youtube-ról nem nagy ügy: számos segédprogram létezik, melyekkel egy pillanat alatt lementhetjük...

Videókat letölteni a Youtube-ról nem nagy ügy: számos segédprogram létezik, melyekkel egy pillanat alatt lementhetjük a Youtube FLV fájlokat.

De mi a helyzet, ha nekünk csak egy-egy zeneszámra van szükségünk, és a „kép” nem kell? Nos, ha találunk jó minőségű hanggal rendelkező videót (azért ilyen is van ám), akkor csak a Youtube Music Downloader nevű szoftverre lesz szükségünk. Sőt, kellemes szolgáltatás, hogy a program keresni is képes a Youtube-on (persze csak zenei anyagok között), kulcsszavak segítségével, vagy kategóriánként (pop, rock, stb.)

t
Keressünk kategóriák szerint, vagy közvetlen URL segítségével

Ha megvan a zene amit kerestünk, nincs is más dolgunk, mint elindítani a Youtube videót a szoftver saját ablakában (az sem baj, ha nem indítjuk el, de belehallgatni azért nem árt) – majd a bal felső sarokban levő „download this music video now!” gombra klikkelünk.

Ekkor egy opciós ablak fogad: alapesetben az egész videót lementené a szoftver (FLV) – de ha zenét akarunk, csak válasszuk a legördülő listából (auto convert to…) a fájlformátumok közül az MP3 vagy a WAV lehetőségeket, adjunk nevet a fájlnak (save as…) és készen is vagyunk!

t
Csak állítsuk be formátumnak az MP3-at, és készen is vagyunk.

Ha esetleg Youtube URL alapján akarunk letölteni, azt is megtehetjük: csak klikeljünk a bal felső sarokban található „add” gombra, és tegyük be vágólapról a közvetlen címet. A szoftver úgy működik, mint a hagyományos letöltésvezérlők (pl. FlashGet), azaz több szálon is tölthetünk egyszerre, és egy kis „overlay” ablak marad a Windows alkalmazások felett, ahol mindig nyomon követhetjük, hol is tartanak éppen letöltéseink. Ezt a szoftveren belül is megthetjük: a képernyő alján válasszuk a „downloading list” fülecskét a „music video” helyett. Nagyon nagy kár, hogy nem ingyenes, regisztráció nélkül csak 50%-ot tölt le (nagyon dühítő korlátozás) – jó hír viszont, hogy átszámolva csak kb. ötezer forintba kerül (megvehetjük itthonról is akár Paypal-on keresztül is, szóval nem bonyolult). A szoftver shareware verziója letölthető itt.

 

139 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. március 31., 13:53 Oszlanszki Bence

Valaki meg mondaná hogy hol töltsekle zenét
:D :)

2012. március 31., 13:20 Oszlanszki Bence

valaki meg mondaná hogy hol lehet letölteni zenét

2011. július 22., 14:43 Šimon Monika

toltsetek le a zeneletoltesingyen.com rol vagy a zippyshare rol azok nagyon jok!

2010. november 3., 11:27 Annabella

Ez az oldal nem tetszik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert nem lehet letölteni zenéket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAJNOS !

Ez ..... sem ééééééééééééééééér !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. november 3., 11:23 Annabella

Ez az oldal nem tetszik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mert nem lehet letölteni zenéket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAJNOS !

Ez ..... sem ééééééééééééééééér !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

További 134 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Zenék letöltése a Youtube-ról – Music Downloader
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


András Molnár: „260 pénzért már elég komoly laptopot kapok, vagy egy közöepes telefont...” » A fémmobil újra támad: teszten az új HTC One

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X