szerző:
techline.hu

A Magix általában minőségi szoftverekkel van jelen a Windows platformon.

A Magix általában minőségi szoftverekkel van jelen a Windows platformon. Kiváló zeneszerkesztőt tudhatnak például a magukénak, a Magix Music Makert.
Ezúttal a fotószerkesztő alkalmazásaik közül tettek egyet ingyenesen elérhetővé.
A Magix FunPix Maker használata gyerekjáték, tényleg semmi előképzettség nem kell hozzá, mégis pillanatok alatt átalakíthatjuk vele fotóinkat karikatúraszerű mókás képekké. Pillanatok alatt klónozhatjuk a nagymamát hatalmas szemekkel és orral, ahogyan azzal Piroska is szembesült a róla elnevezett mesében, és ehhez még csak egy farkast sem kell segítségül hívnunk. Elegendő megnyitni a nagyi képét a FunPix Makerben, és a megfelelő eszközökkel, néhány egérmozdulattal átalakítani a kérdéses részeket. 

Átalakítás folyamatban... így lehet űrkutyánk...

De varázsolhatunk óriási izmokat vézna rokonunk nyári fotójára, vagy kreálhatunk szív alakú hőlégballont. Egyszóval torzíthatunk, nagyíthatunk, zsugoríthatunk, csavarhatunk, ahogy éppen kedvünk tartja. Mindez pillanatok műve.
A letöltött program hét napos próbaverzióként viselkedik, ahhoz, hogy teljes verzióként használjuk, szükségünk lesz egy ingyenes regisztrációra a Magix honlapján (ezt egy kattintással elérjük a programban felugró ablakból).
Az alábbi videón egy kis ízelítőt is kaphatunk, ilyen volt, ilyen lett stílusban.

Ez alapján is elmondható, hogy a mókázásnak csak a képzeletünk szab határt, szabadon variálhatunk mindent. Bátrabbak megpróbálhatnak Pinokkió orrot kreálni a főnöküknek, még bátrabbak pedig meg is mutathatják neki, bár felhívnánk a figyelmet, hogy a válság miatt mostanában nehezebb új munkahelyet találni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!