szerző:
techline.hu

A Magix általában minőségi szoftverekkel van jelen a Windows platformon.

A Magix általában minőségi szoftverekkel van jelen a Windows platformon. Kiváló zeneszerkesztőt tudhatnak például a magukénak, a Magix Music Makert.
Ezúttal a fotószerkesztő alkalmazásaik közül tettek egyet ingyenesen elérhetővé.
A Magix FunPix Maker használata gyerekjáték, tényleg semmi előképzettség nem kell hozzá, mégis pillanatok alatt átalakíthatjuk vele fotóinkat karikatúraszerű mókás képekké. Pillanatok alatt klónozhatjuk a nagymamát hatalmas szemekkel és orral, ahogyan azzal Piroska is szembesült a róla elnevezett mesében, és ehhez még csak egy farkast sem kell segítségül hívnunk. Elegendő megnyitni a nagyi képét a FunPix Makerben, és a megfelelő eszközökkel, néhány egérmozdulattal átalakítani a kérdéses részeket. 

Átalakítás folyamatban... így lehet űrkutyánk...

De varázsolhatunk óriási izmokat vézna rokonunk nyári fotójára, vagy kreálhatunk szív alakú hőlégballont. Egyszóval torzíthatunk, nagyíthatunk, zsugoríthatunk, csavarhatunk, ahogy éppen kedvünk tartja. Mindez pillanatok műve.
A letöltött program hét napos próbaverzióként viselkedik, ahhoz, hogy teljes verzióként használjuk, szükségünk lesz egy ingyenes regisztrációra a Magix honlapján (ezt egy kattintással elérjük a programban felugró ablakból).
Az alábbi videón egy kis ízelítőt is kaphatunk, ilyen volt, ilyen lett stílusban.

Ez alapján is elmondható, hogy a mókázásnak csak a képzeletünk szab határt, szabadon variálhatunk mindent. Bátrabbak megpróbálhatnak Pinokkió orrot kreálni a főnöküknek, még bátrabbak pedig meg is mutathatják neki, bár felhívnánk a figyelmet, hogy a válság miatt mostanában nehezebb új munkahelyet találni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!